Shopaholic,forreals!


(1)Sam edelman,om dom inte hade kostat 75 dollar (600kr) hade dom varit på mina fötter i morgon men jag är pank(2)Forever 21,och samma sak där. jag behöver en trisslott!

Omg förutom mark och cheerleading så är shopping det ända jag kan tänka på..När jag kommer till Sverige måste jag shoppa,för det var alldeles för länge sedan senast! och jag har massa jag vill ha. nu ska jag snart sova. har spenderat dagen hoss mark,igår hade det amerikanska footballs laget Rookie(nya spelare) night så dom sov i skolans idrottshall och vem vet vad dom gjorde haha. så eftersom han inte fick någon sömn och jag är som jag är sov vi mest. när jag kom hem kollade jag och Candice en än gång på The notebook. gud vad jag helt plötsligt älskar den. och åh vad den får mig att gråta. Jag kan inte vänta tills fredag då marks har sin första match! BILDER! yaay. googdnight.

julia,fråga justin om mutt nummer;)
amanda,jag tänkte ringa dig,men jag fattar inte vrf ditt nummer inte finns i min mobil längre?
matilda,spara pengar så jag kan shoppa!haha.


The time traveler's wife


aww! jag är helt förälskad i Rachel McAdams, no homo.igår kollade jag på The notebook,en av mina absoluta favorit filmer och idag gick jag på bio med Sarah och Tina och kollade på the time traveler's wife, jag tycker hon är så vacker och en så bra skådespelare jag älskar filmerna hon är med i. och denna var helt fantastisk! detta blir andra natten i rad jag somnar med huvudvärk från allt lipande,filmerna är helt enkelt underbara!


Freakin humid fridayy!


det var otroligt varmt idag, och jag gick runt i mörka jeans. men ska inte klaga!

Seaside Spartans, We'r number one!idag har jag pysslat med min cheerleading kompis Alexis. jag gjorde en sign åt mark eftersom dom har deras första match nästa fredag,men vi ska inte cheera förrän näst nästa. Jag gjorde också en helt egen bok! ganska simpelt om man vet hur man gör. allt som behövs är något hårt som kan vara fram och baksidan(använde en gammal pärm) sedan är det bara att skära upp ett par jeans,sy ihop sidor och dekorera! denna blev mycket bättre en den förra jag gjorde.

its too crazy

argh.jag säger samma sak hela tiden,men ändå bloggar jag inte. men nu ska det faktiskt bli ändring. veckan har varit för dramatisk! ALLA mina vänner vet nog hur jag har sparat mitt hår. men två dagar sedan använde jag dom stora papper saxarna, (en stor bräda med en kniv som sax man drar ner där man ska skära) och jag som var så koncentrerad skärde av en del av mitt hår!! CHOP! ....

make it matte colored nails this fallSaw that Kim kardashian, my absoulte favorite celebrity
 used this kind of nail polish and i absoulutely fell in love! paint the nail in a black color with this matte nailpolish and top it of with a clear coat on the top to look like french tip. stunning!

Seaside hi Hey, Heeeeeeeeynä nu ska jag allt börja blogg igen,har haft massor att göra,men nu får jag dra igång igen. Hade cheerleading träning idag,sedan kollade jag på Marks träning innan jag och Sarah gick till Sand City.  Jag hatar smutsiga händer, när folk tar på mitt ansikte,eller när jag inte känner mig ren så jag köppte Hand sanitizer och hittade också dessa perfekta absorbing sheets! så om jag känner att mitt ansikte is oily så är det bara att använda dom.

no one's cuter than our Bella


mine and marks baby, Bella

En hälsning till min bror..haha:)


..now, can you blame me for loving California?


Monterey County Fair!


Monterey County fair med mina kompisr från Monterey High School,Alexa,Renee,Tara Tisha,sedan kom Rania från SEASIDE haha.. träffade massa som jag kände och tillslut kom mark med alla hans kompisar, så det var en lyckad kväll:)


Welcome to my crib

late updates
bild 2;ryans mamma:)

det  blev tyvärr inga bilder från ryans fest:(,helgen var super! Youth leage world series in baseball höll på downtown monterey hela helgen så det var folk från flera delar av världen. söndag måste ha varit en av de bästa dagarna av sommarlovet. vaknade och följde med mark och hans mamma till en fundraiser för seaside high school amercian football team,och det roliga är att i år känner jag värkligen ALLA i laget,so i just kicked it with them. efter det åkte jag hem och det blev en kvälls surfning med Ryan och Melissa. FÖRSTA i sommar!det var underbart!!jag är så arg att jag väntade ända tills sista dagen av sommarlovet. efter det åkte jag och melissa hem till mig och vi han knappt komma innanför dörren innan Renee kom och hämtade oss. PARTYYYYY, det var bara folk som hade gått ut ur Monterey highschool så jag kände inga,men nu!det var det bästa slutet på sommaren,även då jag var rätt så trött i morses!

yea boy yea

forlot for sen uppdatering. har haft mycket att gora sov hoss rania igor med melissa och melanie.haha veldigt roligt. idag  var jag med tvo tjejer fron cheerleadingen och vi ovade po halftime rutinen. efter det gick jag tilol mark. och nu kollar jag mark och nathan po watchmen. bilder kommer snart;)kanske imorgon, ockso do det blir fest hoss ryan!

California dreamin'

tänkte ta och berätta lite om varför jag är i USA nu. sommaren 2006,precis slutat 6:an flyttade min familj till Monterey,California,USA. Anledningen var för att pappa är militär och blev utvald till att plugga på Naval Postgraduate School. vi levde drömlivet, första året gick jag på Fitch Middle School, och andra året på Seaside High school. hösten 2008 var det dags för familjen attf flytta hem, det är fortfarande det sämsta beslut i mitt liv,men vi var tvugna eftersom kursen pappa tog bara var i 2 år. jag spenderade 9:an i Sverige igen,och det var hemskt jag ville bara tilbaka,så i början av denna sommaren åkte jag tilbaka. och 13 september är det dags för Sverige igen..ett litet tag ialla fall.

Santa Cruz Beach boardwalk.


Megan(marks lilla syster) fyllde 13. i fredags kom vi tjejer hem i fron San Luis Obispo och Lordag nmorgon foljde jag med marks familj till santa cruz beach walk.

RSS 2.0