preparing for new years eve!


dagen föra new years spenderades med rania och christina. vi förbredde oss med hemgjorda ansiktsmaskar, New Moon spel och musik,haha! nuär det 2010 om ca.30 min i Sverige! GOTT NYTT ÅR! själv har jag 9 timmar kvar.  så nu är rania i duschen och jag ringer runt i planering för ikväll. ciao.


sunny california


idag vaknade jag av solen som sken in genom mitt fönster, aw vad jag älskar att vakna när det är ljust ute! jag skulle träffa rania idag men hon är tvungen att jobba. så det blir nog solning vid poolen innan jag drar mig till marks. ciao.

slow jams and a clean room


efter en kväll med mark och hans bröder fastklistrande vid tv:n då vårat favorit american football team spelade, Minnesota Vikings är jag nu i Seaside Highlands. jag har städat min garderob, som äntligen har mer än 10 plagg i! nu spelar radion slow jams och jag ska snart ta på mig min röda varma morgonrock om jag fick i julklapp av MAry Kay,mamman jag bor hoss. läggdags! imorgon ska jag filma runt i huset så ni som ville ska få se:)
sweet dreams!


I love after christmas sales!idag gick jag och mark på bio, Alvin and the chippmunks blev det haha! den var rolig, ibland är det riktigt skönt att kolla på filmer som inte kräver massa tänkande. efter det shoppade jag lite för julpengarna jag fick av min svärmor,hehe. det blev denna underbara jeansjackan. svarta jeans och ett par andra jeans eftersom america alltid har de bästa SALES, buy one get one free,HA!, converse och ett par hollister jeans på rea för $25, vilket kap då dom annars är ganska dyra.självklart var jag tvungen att köpa en ny behå från Victoria's secret då jag insåg att 1. den jag har letat efter äntligen fanns 2. eftersom jag har har en ny storlek. så två tummar upp till mig!:)


winter break!ettvanligt kaliforniskt vinterlov. spenderar dagarna med att sola med mina kompisar vid poolen, julshoppar m.m, annas är jag mest med mark. visst har mitt hår blivit långt!men mitt shampoo torkar ut topparna som ni kan se!


Finals WeekFinals week=prov prov prov. sista veckan av skola innan jullovet. men prov i varje lektion. aja vi slutar 11 varje dag iaf. Här er en liten del av min skola,ush vilket väder!

Lady Gaga concert!


Hon var helt otrolig!! och galna outfits. Kid Kuddi var först och guud vad han är vacker,haha! innan har jag inte ritkigt gillar Lady gaga men hon lät sååå mycket bättre live, som chrisina agulera. och så komisk hon var. har hur många videor som hellst. jag kanske lägger upp dom senare.

ready set,GO!


Denna låten spelas om och om igen på min dator medan jag städar mitt rum och försöker slänga ihop en outfit för konsären vi ska till i San Fransisco imorgon, Lady Gaga!.


brand new!


Jag har glömt att visa min nya mobil!, LG envy 3. thass' whass up! fast jag har ett fint rosa skal,eftersom detta är den sista mobilen innan jag åker hem måste jag vara extra försiktig.

Monterey Highschool christmas dance

ugggghh

jaaa. jag har inte mycket att sega.. jag har varit hemma fron skolan po grund av panik. men imorgon er det dags igen. det her med twitter,min sida er privat so in order to follow me moste man bli medlem. jag har en froga, gor denna filmen i Sverige? för den är ett måste!

Twitter.

follow me on twitter. www.twitter.com/amandadjerf. jag uppdaterar mera der haha. och visst, jag tar fram min gamla kamera och borjar ta bilder po skolan denna veckan!:)

RSS 2.0