DIS DICK!the day started with a morning run, HOT. after that we spent abn hour by the poolside until Sarah brother came home to drve us down to Pismo beach. Sandy! Windy! i was so tempted to surf, it wasn't even funny,if i only ad a surf oard and my wet suit with me. after that we went to the farmers market downtown. Our night was spent there, to follow up with a stop at he Madonna inn(hotel) the play boy bunnie went there ne episode of their show and since her brother lives basically next door we hoped to also get toured around the different themed rooms. After that we hopped the fence to sneak into the neighbor hoods pool, JACUZZI! now we'r going to do something and then watch a movie.


Video time!muha
We made videos during our trip, enjoy! oh,and notice the first video at 2 seconds hahahaha hella made us laugh.
we still love her though,haha.
.

the goodies in america

so nu ska vi snart somna, onsdag kvell. bilder fron igor och idag, idag har vi legat vid deras pool i nogra timmar, sedan senderadevi eftermiddagen downtown, forlot mamma och pappa men jag koppte en klenning,mamma kommer elska den, orrhengen,plonbok och armband(smycken billigt) vi ot frozen yogurts, vilket ni ser po bilden, soo mums, man fick ta hur mcket man ville och legga i toppings sedan var det vikten som bestemde vad det kostade. vi hade det ialla fall super roligt. godnatt!
xoxo

San Luis Obispo

jag har precis kommit till sarah storebrors legenhet. po vegen ner stannade vi po en FAIR yaay(euhm stelle med karuseller och massa inte ett som liseberg utan ett stelle som setts upp i nogra veckor) ialla fall. KISS hade concer der ikvell,so samtidigt som vi gick runt horde vi dom spela eftersom det var po en utomhus arena. MASSO med bilder kommer komma so fort jag komer hem,eller tidigader, kanske til och med en video:) svar po kommentarer do ockso.

xoxo

Goin to Pismo beachMELISSA är här!
min bästa bästa kompis har kommit från utah för att hälsa på i 2 veckor. i går spenderade vi dagen med lite olika aktiviteter haha. och idag(tisdag)ska vi med sarahs bror som går på college till pismo beach  i några dagar. åh så skönt, jag behöver verkligen komma iväg!

we stay on the beat

jag och kacie har börjat vara med varanda igen:),i fredags sov hon över då vi spenderade våran kväll på del monte shopping center. vi skulle se The ugly truth på bio,men det blev att hon åt på resturang haha. lördag och söndag spenderades med mark.

? - Thursdaaaaaaaay, and today;fridaaaayigår hämtade Brian (marks kompis) mig med mark och nathan efter deras football träning och vi åkte hem till Mark där vi spenderade kvällen med marks storebror Nick och alla hans kompisar, dom hade NFL videospel turnering samtidigt som alla var lite tipsy.  haha rolig kväll,det var också marks pappas födelsedag:)
idag;. mamma och pappa kolla in tröjan;). det ska jag göra idag en stund,sedan ska jag nog vara med kacie och senare kanske mark.

just det,mark gillar inte att ta bilder,haha men jag ska försöka ta en bild så "anonym" kan se ur han ser ut;)

Seaside CheerleadingDet är här inne vi har våra träningar nu så länge, i wrestling rummet. i veckan har jag mest varit på cheerleading träning och med KACIE:)(en kompis jag var med hela tiden innan jag flyttade till sverige), och jag och kaptenen stannar fortfarande efter nästan varje träning och fixar våran "half time routine" vi kommer ha ett så kallat rally då alla skolans sportkandidater visar upp sig i idrottshallen och oss cheerleaders uppträder, förmodligen kommer detta bli filmat av någon som vanligt,och då lägger jag upp den:)

nails.


inte bästa bilden, men naglarna blev black tip with silver lining. :)
och justin,så fort jag får min uniform tar jag en bild,sedan massa så fort säsongen börjar:)

cupid, by 112

mmm,en favorit låt från 90-talet.

CUPID - 112

shopaholic

jag tror inte att jag någonsin har gått så här länge utan att köpa ett enda klädesplagg. senaste gången var första veckan i juni! efter jag såg filmen shopaholic, fick jag känslan av att uppdatera min garderob. gud,i min garerob i usa har jag knappt några kläder. Forever21 har öppnat i Salinas,och jag vill ha pengar så jag kan shooppppaaaaa. men det lär nog dröja 3 månader innan jag kan köpa ett enda klädesplagg:/

wonderful(:


good morning sunshine.(08:51, sverige: 17:51) sitter i mitt rum,kom precis hem från marks. snart ska jag ut på en liten jogging runda,har bara sprungit 2 ggr i usa än så länge,katastrof. Mina planer för dagen är att troligen ska Ryan hämta mig i sin mormors bil och ta oss någonstans dör vi kan äta lunch. Lite senare ska jag med martha(marks mamma) och göra pedikyr:) så förmodligen följer jag med henne hem efteråt och väntar på att mark ska komma hem från en 7 on 7 i gilroy.


it's unconditional16 månader,20 mars. <3

Saturdaaaaaay

Lördags morgon hade mark(och ja det är min pojkvänn)  en annan 7 on 7. denna gången var den i Soquel, nära surf staden Santa Cruz så jag och hans mamma åkta upp och kollade när dom spelade, på vägen hem stannade vi i salinas och åt på Chillis. mums. senare kom Nathan (marks kompis) över och det slutade med att jag och mark sov i hans säng och eftersom han delar rum med sin bror A.j sov nathan i hans säng och stackars A.j på golvet hahaha.  En väldigt rolig och lyckad kväll, men jag känner att jag har varit omringad med för många killar,så nu sitter jag (söndag kväll) med candice hemma i mitt rum och pratar tjej saker haha.

Thursdaay&friday!i torsdags blev vi äntligen "fitted for our cheerleading uniforms) jag är såå excited och första mathcen måste jag ta en bild på mig och mark då vi båda har på oss våra uniformer:)yaaaay!, men jag blev arg,rektron är våran coach och nr allas kjolar blev kortare,gjore han min längre! kommer se ut som om jag ska till kyrkan haha men vi får se.

kvällen spenderades med mark och hans kompisar, dom på bilden och marks storebror nicks(20år) och hans kompisar.  Fredag kväll spenderades på samma sätt,fast denna gången hade hans lillasyster megan 6 tjejkompisar över också haha

tick tock

bilder från i onsdags då jag och sarah besöte våra lebanesiska kompisars restaurang, sedan harry potter bio:)
(jag försökte ta bilder på utsidan av bion,men för mycket folk haha och insidan samma sak, jag tog en bild på biosalongen för den är såå stor men det var för mörkt, bättre lycka nästa gång)


Sarita Sarita Sarita(on the right)ikvell gick jag och sarah ut och ot po restaurang. sedan sog vi entligen HARRY POTTER!!!!

oooooooooh sorrra kum ut ikvel... I love amanda.......NAWWWT. but no really kinda. puspus to svveden.

Harry Potter and the Half-blood prince

OJOJOJ, igår var det premiär,önskar linnéa var här. jag har inte varigt och sett den ännu. men Candice var på bio och hon sa att klockan 8 innehöll kön minst 200 personer,alla utklädda. biografen här har över 20 salonger och vid midnatt spelar alla Harry Potter,så det var VÄLDIGT packat med folk igår. ikväll kommer det säkert vara samma sak,önskar jag kunde tagit en bld och visa,för det kunde inte ha sett klokt ut!

Tuesdaaaaaaaaaaaaay


som ni ser tar jag inte dom bästa bilderna ,haha.! men idag var jag med sarah,Mark och hans lille bror hade footballs träning så när dom var färdiga gick jag upp och väntade med Aj. i en timma innan hans mamma hämtade oss, (mark fick skuts av sin kompis tidigare eftersom deras träning slutade före Aj's)
Nu har 1 vaktmästare och en kille som städar skolan frågat vart jag var förra året, haha jag har aldrig ens pratat med dom innan men dom visste vem jag var, så nu har jag två nya kompisar haha. jag träffade också min cross country coach igår. så jag ska nog springa med dom lite under sommaren:)

Matildaaaaa.<3Svar: skorna Martha betalade för, våran favvo affär. payless(;


sunny mondaydet är super varmt. hade cheerleading träning, sedan somande jag mitt i dagen:(, men efteråt ringde jag upp Osita, aka. junior. min nya granne,han har flyttat till the highlands,yaaay:). vi spelade basket, och han försökte läre mig how to jerk hahaha. i går kväll kom candice tillbaka från en vecka i  L.A och snart ska jag till mark. 

just det mamma&pappa, jag knackade på hoss svenskarna, så jag har presenterat mig,erbjudit mig som barnvakt och utbutit telfon nummer,och gett dom kajsas present. ´dom trodde nog att junior var mi pojkvänn eller något haha


JacuzzzzziA week later.Fishermans warf med Renee and stacey . vi fick gratis clam chouder(mitten bild) muumms, och tog kort när en kille blev arrested!hahaha.

FOOD!

gud.jag äter,äter och äter,äter lite mera och äter. men jag mår bättre än någonsin:)

Sunday slow jams.

nu är klockan snart 12,och jag ligger i min säng och lyssnar på radion (slow jams). imorgon har jag cheerleading träning på morgonen. idag var jag och mark ute och sprang,vilket slutade med försten hem,och när vi väl kom hem lyfte vi vikter,så jag är dödens nu. godnatt.
Blackstreet - don't leave me

4th of july!

jag hade kunnat:
gå på en festbåt med candice och hennes släkt
renees fest
morgans fest
ryans kompis fest
en annan som jag inte känners fest.


men,
jag och mark badade i poolen i ca.3 timmar tills det blev mörkt,sedan åkte vi hem till honom och var med hans lillebror och..
hahaha,den roligaste dagen på länge!:D

first week of JULY

spenderades med cheerleading (vilket är toppen) till 12,så eftermiddagarna har spenderats med stacey i poolen, Stacey rania and tiffany i poolen, och med mark:)


ps. rania hade en undervatten digital camera. how cool isn't that!

HAPPY BIRTHDAAAY...

.. too you, happy birthday to you, happy birthday dear linnéa, happy birthday to you.
GRATTIISSS!jag älskar dig, hoppas du får det toppeenn!

i efterskott (3juli skulle jag läggt upp den.haha)

RSS 2.0