make over!


förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har varit ganska upptagen med mycket roligt. idag har jag gett min syster en makeover, tonat hennes hår och fixat ögonbrynen,jag tror jag är döv nu!hahaa.men she looks gorgeous! bilder kommer imorgon:)


Seaside Vs. Santa Cruz


bild från tidning;monterey Heralds. mark lopez.
mmm Seaside vinner igen,och här på bilden fångar min pojkvänn bollen. aw det skulle ha varit min första match att cheera på.men neej den får bli om ca.3 veckor. idag ska jag till Grötö,gbgs skärgård i några dagar med pappa och min farbor för att hummer fiska, och för min del,plugga. ugghh.
XOXO


homegurl


SARAAAAH. i hella miss youu. sweden's cool though, same as always. everything is always the same bruuhh haha. im glad you found the way to my block,amandacali.blogg.se hahhaaa. how's everything with you? football games?haha. i love you.

it's all good, too good!Sverige är helt ok;)har övningskört med pappa,vart med tjejerna, sprungit med min syster och myst med familjen. saknar mark.. men 2 veckor kvar så är jag tilbaka igen.(: 
XOXO

Back in Sweden.

inga bilder idag,kom hem från Usa. 26 timmar spenderat resande,helt ensam tog till och med bussen till flygplatsen. måste säga att jag är lite stolt över mig själv. efter att ha träffat familjen inkl johanna, mormor och morfar, justin och linnea, pratat med min pojkvän mark hemma i usa ska jag nu sova. godnatt sverige, good afternoon usa.

Seaside VS. IndependenceGame day!

igor Spelade Seaside highschools football team orets forsta riktiga match mot Independence High school. Det var meningen att vi skulle cheera,men voran coach messed up so det blev inget.. Istellet korde en av tjejerna Alexis mig hon och Jackie up till San jose (ca.1 pch en halv timma) upp till San Jose  der Independence high school er. Forsta riktiga match som jag har sett mark spela. jag er so chockad han er so bra! vi vann, 16-8 och vi korde glatt hem och stoppade vid In and Out och koppte hamburgare innnan vi kom hem runt 12 po natten.
imorgon oker jag till sverige so snart ska jag hem och packa, och legga upp bilder!

sick of cheerleading!

ugh. om någon säger att dom är captains,then act like one! jag är så trött på detta. folk kommer sent,inget blir gjort,trams bla,bla,bla. Jag och alexis are stepping up!om the so called leaders inte gör sitt jobb så är det dersa fel vi tar över. våran första match är om två dagar och om inget blir gjort kommer vi se helt.. jaja nu ska jag äta min bagel med cream cheese och hot cheetos. imorgon blir träningen annorlunda haha.

anonym. jag vet inte riktigt haha. men jag ska till sverige på söndag,sedan tilbaka efter 3 veckor.


USA

okej:)sommaren 2006,efter att precis ha slutat 6:an flyttade min familj till Monterey,California,USA. Anledningen var att pappa är militär och blev utvald till att plugga på Naval Postgraduate School. vi levde drömlivet, första året gick jag på Fitch Middle School, och andra året på Seaside High school. hösten 2008 var det dags för familjen att flytta tilbaka till Sverige igen. vilket jag helt hade uetslutit ,men vi var tvugna eftersom kursen pappa tog bara var i 2 år. jag spenderade 9:an i Sverige igen,och allt jag ville var att åka tilbaka, jag hade ett helt annat liv här. I början av denna sommaren åkte jag tilbaka. Hoppas det hjälpte:)

Seaside Spartans cheerleading uniforms


nu är det bara att vänta tills vi får våran väska,pom poms och wamr ups(jacka och byxor)

ugggh

jag har inte hunnit legga in kort ennu! igor ner jag kom hem gick jag rakt till poolen sedan fick jag rusa upp och ta po mig for jag och sarah skulle till Del Monte shopping center vilket jag helt glomt bort. nu er det morgon och jag och min kompis Rania ska ner till Boarders(seljer bocker,och man for faktiskt ta en bok och lesa der,eller tidning) so vi ska plugga och gora bokrecensioner,mmm varm choklad. sedan blir det bilder!

finally!

har entligen fott min cheerleading uniform! (forutom veska, pom poms och warm ups)bilder kommer senare, yaay.

Follow me on twitter

japp. jag bestemde mig for att skapa en twitter! follow me daily yea? http://twitter.com/amandadjerf

exited!

om nogra veckor kommer jag att vara certified in giving CPR! ovade po dockor idag och det er svorare en vad jag trodde,hoppas att min resa till Sverige inte forstor so att jag kan ta provet!


its too good
ahh Californien har verkligen varit californien denna veckan. vädret verkar bara bli varmare! det är så härligt,även då det är lite för varmt. var hemma även idag,men imorgon blir det upp och hoppa igen. Mary Kay och Doug hade en liten bbq(barbeque) och det var underbart,tog ett kort halvt igenom måltiden haha. ligger i min säng med ljus tända, 101.7 the beach på radion och sms:ar sarah. nu ska jag allt ta och nana.
amanda.L mitt kort så jag kan ringa är slut,så du måste ringa mig. skickar nummret på myspace.saknar mina svenska vänner<3

feeling sick


solomon,jayson,mark

var hemma idag,alla verkar bli sjuka! jag borjar bli trott po Cheerleadingen, vi for aldrig vora uviformer. det skulle ta en monad men snart har det varit tvo.jaja forsta matchen po fredag ska vi endo inte cheera so vi kanske dekorerar svarta trojor istellet. nu er jag hemma och ventar po att mark ska komma hem fron treningen.

RSS 2.0