CCS!

Seaside vann semi finalen. so nesta vecka er den stora matchen. VIRUS VIRUYS VIRUS! uppdaterar med bilder ASAP

Snoop Dog Concert


yeaaahh. igor kvell, lordags okte vi upp till san fransisco for att se honom live. och han var baraa nogra meter ifron mig eftersom vi stog precis vi scenen,helt sjukt. och so snygg!haha. jag glomde tyver min kamera i bilen!men det var fantastiskt, foruteom att ALLA rokte weed, till och med alla po scenen haha.

jag bor hoss tjejen till venster om killen och hennes mamam brevid henne:)

celebration




bild:
1, jag och coach avila, fotbolls coachen.
2,3&4,jag och min boo
5, jag och radio, voran maskot.(om nogon har sett filmen Radio,han er som han i filmen)


playoffs game! Seaside Vs. san fransisco team



okej,so i fredags kvell spelade seaside ett lag fron san fransisco. om dom forlorat hade sessongen varit over. men dom vann! vilket betyder att semi finalen for seaside er po lordag i san jose college's staduim. om dom vinner er dom i finalen till CCS. mark gjorde den forsta touchdown, och hade en otroligt bra match. it was sooo exciting. 34-14.

Friday night lights,!


so jag gjorde en till sign for mark. eftersom jag kommer fo kolla po denna matchen.!:)


cheerleading.




jag har nu slutat cheerleading for i or. vorat fotbolls lag kom med i play offs so nu har vi en till match even do sessongen er over. men nu er det dags att fo kolla po matchen istellet for att cheera. i torsdads tog vi cheerleadng bilder so so fort fotografen legger ut dom po hans hemsida legger jag upp lenken, so att mamma och pappa kan kopa dom;)her er nogra biler som vi tog med min kamera.

virus!

aaaahhh, min dator har virus.! jag har derfor inte kunnat uppdatera. men nu lonar jag candices dator so her kommer lite uppdatering!

my football star


if you liked it then you shoulda put a ring on it


vintage,LA. forever 21.

Seaside just does it better!



okej, nya tag. efter denna veckan. på fredag möter vi Monterey! årets största match, rivalerna! ååhh vi är så taggade. jag har också 2 stora test, så långa kvällar from tills helgen. men det kommer vara så kul. vi har en ny dans. jag ska allt ta och filma oss,iaf på träningen så ni får se dansen. som jag älskar!

team feed!

jag er hoss makr och det er torsdag kvell. imorgon er det match vilket betyder att fotbolls spelarna precis hade en team feed som dom har kvellen innan varje match do alla er hoss nogons hus och eter. och idag var det coach avilas birthday. det var forsta gongen jag fopljde med,och jag vet inte om jag gor om det haha. for mycket stora killar i litet omrode.
gud,jag moste blogga mera,men jag hinner aldrig!jag er uttrottad dag in och ut. nu ska jag nana,mer imorgon!

Happy late halloweeen!



vilken gillar ni mest?:)

RSS 2.0