new blog!

amandaomatilda.blogg.se
japp,jag och syrran har slagit ihop. kom och läs :)

..

jag har som sagt inte bloggat po lenge beroende po att min familj har varit har och jag har spenderat cirka nada minuter po datorn. men det kommer en ny blogg snart. so do blir det mer uppdatering och bilder,bilder fron nar min familj var har :) . men den ar under konstruktion just nu so det blir nogon dag.


At this moment..


gosar jag med kissekatten Butters. nu ska jag snart med Alexis och busa. imorgon är det tilbaka till sjukhuset för en till internship runda.


Wednesday; counting down the hours.


24 Hours left til i get to see my family again. :) :) :).


Superbowl sundaay.
Superbowl=de två slutliga amerikanska fotbolls lagen spelar om att se vem som vinner titeln (ex. som i fotboll semi final,final) ett riktigt stort event i USA eftersom alla älskar amerikanskfotboll här, med mycket Snacks och mat. medan alla killar var hos Cordero var vi tjejer hos mig och kollade då the New Orleans Saints spelade mot the Colts (som jag ville skulle vinna, eftersom the saints van mot mitt lag i semi finalen) men the Saints vann, Grattis till underbara Reggie Bush och Kim Kardashian för vinsten, och synd för playboy tjejen Kendras man som spelar för the Colts.


Friday night.


äntligen fick jag se min film Dear John, jag gick med mark och hans kompis med sin flickvän. filmer var såå bra, jag håller tummarna åt er på att den visas i Sverige. men läs boken först, mycket bättre än filmen, som vanligt.
haha såg precis denna videon på Perez Hiltons blogg (Lindsay Lohans alla kläder!)http://www.perezhilton.com/tv/Lindsay_Lohan_Celebrity_Hoarder_on_The_Insider_Part_1/?ptvid=a6ee03e7cdd03

Saga Albertina<3


min vackra lillasyster. tack ! tack ! tack ! för att du har börjat blogga igen, http://www.tildad.devote.se/. nu ska jag sova. men jag ville bara ge dig en liten hälsning. om en vecka ska jag somna gämte dig:). haha kommer du ihåg om vi någonsin har varit såhär gulliga mot varandra innan jag flyttade? godnattpussochkramjagälskardigiloveyou sov så gott. <3

to play nurse.

yeee äntligen är första dagen i sjukhuset klar! och det var roligt. men jag var i avdelningen; Respiratory Therapy där man tar hand om patienter som har svårt med andningen. inget spännande, under timman vi var där fick jag träffa två 80 patinter som var tvugna att få andnigshjälp (men ingen akut). om några veckor ska jag till akuten.vilket säkert kommer vara mer spännande.! :) :) :)

Alexis's 18th birthdaaaaaaayoch hon tattuerdade sig! "Throughout adversity there is redemption". sedan gick vi ut och åt med hennes familj.

och om en vecka kommer min! yaaaaaayyy


heellööö
samar&moi.

RSS 2.0