Summary of my weekend!

Saturday; Följde med martha(marks mamma) till herm edwards football camp. Det var sjukt varmt,jag blev solbränd och svettades som en gris. Sedan kom Ryan och kollade i en timma med oss. Jag är fortfarande chockad över hur bra mark är! jag hade ingen aning. Efteråt åkte vi några stycken hem till mark och hade en jätte rolig kväll.
Sunday; vaknade hoss mark då han åkte till sista dagen av herm edwards. låg och kollade på tv tills jag och martha åkte och fick en Pedikyr. gud vad jag har saknat det,när dom började massera mina fötter somnade jag nästan. Eftersom jag bara hade mina vans åkte vi till Payless och hon köppte 2 sandaler till mig:) (kort ikväll). Sedan åkte vi för att se på Suberbowl(final) som marks lag var med i. Som tur var vann hans lag! och hans lillebrors som spelade i den yngre ligan. Det var så roligt att träffa alla gamla footballs spelare som jag itne har sett på sååå länge! den kvällen sov jag hoss mark igen!

mondaaaaaay; mark hade tränings verk så istället för träning följde han med mig hem till candices hus för första gången. sedan gick vi på bio. TRANSFORMERS 2. Den var riktigt bra, låååång! efteråt tog vi bussen hem för att kolla på våran serie. The secret life of the amerian teenager. Gud det har hänt massor!

Nu är det tisdag morgon,och jag ska på första cheerleading träningen. men eftersom jag missade deras try out vet jag inte om jag får vara med, men försöka är det värt.

och justin, PPP ( princess protection program) var grymm!haha

Goodmorning Sunshine

Min favorit granne Ryan,som tilloch med varit snäll och sa att han kan skjutsa mig till ställen då han har bilen:)

Vaknade nyss. skulle med mark till Herm Edward lägret,men hans mamma mådde inte bra och jag känner inte för att sitta där hela dagen ensam. så jag väntar på att Candice ska vakna, Smsade nyss Ryan.men det är fortfarande tidigt(9:03) Jag har fått massor med nya saker till mitt rum. Stereo,tavla,matta,spegel m.m allt är inte upphängt så det blir bilder sedan:) dom letar till och med tv til mig!

Princess Protection Program



Så vem älskar inte Disney Channel filmer, om ni sett camp rock eller Wizards of Waverly place känner ni igen dessa tjejer. Filmen visades för första gången på Disney Channel igår,men jag missade den:( så idag blir det full repris!haha.

Music makes you lose control.

Ligger i min säng och lyssnar fortfarande på hög musik. tänkte bjuda på några låtar som spelas nu på kvällens club radio!
BIRTHDAY SEX - Jeremih
Michael jackson - PYT ( min absluta favorit av honom!)

Dorrough music - ice cream paintjob FAVORIT
The dream Ft Kanye West - walkin on the moon 
Jadyn maria ft Flo rida - good girls like bad boys

nu ska jag nana. godnatt<3

Cellphone & theater(bio)!

Idag vaknade jag hoss mark, sedan åkte jag hem för att fixa en telefon eftersom jag ska vara på Mary kayf familj abonemang. det blev den billigaste telefonen. Verizons LG VX5500. Även om jag hade velat ha en LG touch som mark har är jag nöjd. Den är bättre än vad jag trodde för att vara den billigaste!



Jag,Candice, Mary Kay Candices kusin och  hennes mamma gick på bio på kvällen, The Proposal. en film som jag starkt rekomenderar,väldigt söt och väldigt rolig! Har precis kommit hem igen.och jag måste säga att Mary Kay och candices aunt dom är fantastiska,hahah vi åkte med sjukt hög musik, dom satt båda och rökte ut genom fönstret och auntie skrek på en annan bil haha. nu sitter jag i mitt rum,med hög Rnb musik på, 102.5 KDON. eftersom dom har fixat en stereo till mitt rum.med sjuk bas!

imorgon ska jag med mark till ett amerikanskt fotbolls dagslöger som en gammal coach för New York Giants har eftersom han gick på Monterey high. Sedan ska vi på bio, Transformers 2. hm,kanske kan försöka smygta ett kort så att ni får se hur olika bion är från Sverige..

Rest in paradise



RIP till en av världens största pop ikoner.
& Charlies Angel stjärnan Farrah Fawcett


USA

You're a jerk - New Boyz



Jag är säker på att ni alla har hört och försökt att dansa till Soulja boy låten. Här är Amerikas nya radio smash 
med en "jerk" dans. och dessa unga nya killar är ju inte dåliga till utsendet heller?(;

Thursday morning.

Butter



igår var jag med Candice lite på morgonen. sedan tog jag bussen till Mark klockan 12 och spenderade dagen med honom. haha,och på bussen efter halva åkturen kom en kille fram och sätte sig jämte mig,han jobbade och allt haha men när han frågade efter mitt nummer sa jag att jag inte kunde det så alla på bussen började skratta för jag antar att alla hade suttit och smyglyssnat när han stötte på mig ! haha.  På eftermiddagen  ringde jag mamma och pappa:) säg till om ni vill att jag ska ringa er,tid och allt. för jag har ett kort så att jag kan ringa kostnads fritt till utlandet i ett antal minuter. Jag kom hem runt 8 tiden och spenderade kvällen med Candice och Butter

Football game

                                          (mark)


nu är klockan halv 9 onsdag morgon och jag har precis kommit hem från mark. i går kom sarah över till mig och candice, sedan hade candice cheerleading träning så jag och sarah stannade i mitt rum haha:)

mark hade *7 on 7 match* i salinas. så marks mamma hämtade mig och sarah för att kolla på den. aw coach Avila var så glad att se mig!och tro det eller ej men jag har aldrig sett mark spela innan! och hanvar ritktigt bra! och är till och med kapten i år. sedan efteråt åkte vi och halva footballs laget till jamba juice haha dom är så roliga! sedan åkte jag med hem till mark.:) jag är såå lycklig!:)

*7 on 7 är amerikans footballs träningsmatch, eftersom den är före sesången får dom inte tacklas så att spelarna skadas föra säsongen och har därför inte på sig alla skydden. Seaside's spelare  såg ut som thugs, så snygga!haha

The secret life of an american teenager.



igår kväll började sesong 3 av denna serien. så självklart var jag hemma hoss mark för att se på avsnittet:)
gårdagen spenderades med att jag och ryan gick ut och gick våran vanliga runda genom kvarteret. sedan var jag med candice och hennes pojkvänn en stund för att sedan åka hem till mark.
nu är det tisdag morgon,och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på(:

summer!

(baksida) Funderar på att ta ett dopp i poolen?. Vilket beror på om min granne ryan är hemma eller inte:)

morgonen började med att åka hem från mark eftersom han har sommarskola. satt och pratade med candice en stund sedan duschade jag och nu har candices pojkvänn kommit över Derek,en gammal kompis till mig. och gud,!ingen förutom oss var hemma så jag smet ner för att ta något att äta,hungrig som jag var läste jag bara på en burk beef jerky and lamb. tog ut en köttbit och började äta,smakade konstigit så kag läste igen, och såg att det stod DOG FOOD! uscha vad äcklad jag är. får vänta tills candice bestämmer sig för att äta.... ? nu ska jag ringa Ryan:)

mina rum;)


Mitt rum i Sverige.


jag har inte sovit en natt här ennu. så det är ju långt ifrån färdigt, men i detta rummet ska jag bo nu:)
ska försöka smyga in och ta en bild på candices rum sedan, gud vad jag önskar att jag fick hennes säng!

Home sweet home

Nu har jag varit tilbaka i kalifornien i ca.5 dagar. Flyget hit gick bra,låångsamt och jag fick ingen mat eftersom jag somnade. Så fort jag kom ut ur flygplatsen i San Fransisco kände jag mig så lycklig, det var sol, såå varmt så bilresan hem åktes med fönstrerna nere. på eftermiddagen på torsdag anlende jag till mary Kay's hus (där jag ska bo medans jag är här) sedan träffade jag sarah en stund för att sedan åka hem till mark, där jag har varit hela helgen. Nu är jag tilbaka hemma hos Candice(flickan). sitter i mitt rum, vet inte riktigt vad jag ska göra.. akward. får se om inte Candice vaknar snart.
lägger upp bilder på mitt rum senare:)måste bara ladda min kamera.

Tja

... Amanda nu är din blogg klar, bra va? Ohja, såklart. Jag hoppas att du njuter av den och ditt liv i California. tjoho! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0