game day tomorrow!


yeee, jag är excited. imorgon är det match, och senoir night då man honor dom äldsta fotbolls spelarna. så före matchen ropar man upp spelarnas , och familj eller vem som står en nära går ut och möter spelaren,hänger en grej runt halsen sedan tar kort. så jag ska gå fram till mark med hans familj:)inför alla!haha. sedan efter halloween festen och i skolan kommer alla vara utklädda imorgon!
idag var också helvette!jag beslöt mig för att efter cheerleading träningen gå ner och träna med fotbolss spelarna eftersom det är uttagning nästa vecka. Coachen som vill att jag ska spela,stannada med mig när alla gick och tränademig som aldig förut! jag trodde jag skulle dö men nu ångrar jag verkligen att jag inte sprang cross country,eller iaf stannat in shape.. och nu känner jag verkligen hur mycket jag saknar min familj. jag behöver
mat! och iveckan han jag inte äta med svenskarna som jag gjorde förra veckan.

linnea.cherish vann med han,bild sen.
mamma,en fotograf som tar bilder.och jaa,min halloween dräkt, bilder på lördag!
natta pa.. sakanr dig med<3

just det,min tattuering har börjat skorpa nu,och lite svart föll av, är det ok?

nothing to saaay
skolan och cheerleading har mig upptagen heeela tiden. jag ventar ventar och ventar po att voran video ska komma upp po youtube fron uppvisningen from the homecomming rally! men ni for noja er med vad dom gjorde ner jag var i sverige. detta er 2 stepps po the fall rally!

i think you're truly something special.


idag har jag köppt min halloween kostym!dom jag bor hoss ska nämligen ha en jätte stor fest hemma, DJ ca 150 pers,mat och massa daans och drickaa,till dom vuxna;) jag följde också med dom på en halloween fest idag. och OJOJOJ vilket hus!eller slott! vi var på baksidan vid poolen där vi åt en massa. jag skulle tagit bilder på huset,men det var lite pinsamt så jag tog inte ut kameran.

King and queen.


yes,mark!haha. och matilda bara seniors kan bli king and queen. Eftersom jag är junior skulle jag göra det med skolans quarterback för vad det nu är juniors blir,men jag var i sverige. jag väntar på att en video från oss när vi dansade på skolans rally ska komma upp på youtube.men det blir nog ett tag till.

HOMECOMING!


Rally(vi uppvisade), Parade igenom staden, Homecoming game. imorgon kommer detaljer. och ikväll Homecoming Dance.gissa vem som blev homecoming king?

Spirit Week!

Greek Gods and godesses


monday, college sweatshirt day
tuesday, retro day
wednesday, greek gods and godesses
thursday,disnet day
friday,Spirit day! Homecomming rally!


Världens absolut bästa syster!

Matilda! jag saknar dig så otroligt mycket. jag vill ge dig hela världen, åtminstonde miljontals fina ord!,men just nu hinner jag inte för min kompis är på väg. när jag duschade för 5 minuter sedan tänkte jag på dig,No homo och jag vill bara att du ska veta hur mycket du betyder för mig!jag älskar dig så otroligt mycket matilda. om jag bara tänker på dig i 5 minuter börjar jag alltid att gråta.så innan detta hinner bli 5 minuter,jag älskar dig!du är den mest fantastiska tjej. du förtjänar bara det bästa!så tar du av dig din ring slår jag dig!haha.


1 year and 7 months.


So today,it has been a year and 7 months since me and mark started dating.<3 haha hittade perecis en bild på oss, nummer 1 är han och jag jämte!


Californiaaaaaaa.

okej,så under tiden jag haft min blogg har det varit många frågor varför jag bor här,hur det är osv. Jag och min familj flyttade först hit i början av sommaren till 7:an eftersom pappa är militär och blev utvald att plugga på Naval Postgraduate School, California,USA. vi spenderade 2½ år här och i slutet av sommaren innan 9:an var vi tvugna att flytta hem igen..

Usa är värkligen inte som Sverige!men det är heller inte precis som på film. det som jag älskar så mycket är att alla här är så himla utgående och trevliga. istället för tjuriga affärsbiträden i sveriga pratar man till och med med folk i kön i en affär. Bilarna,japp dom är STORA! och trucks är höjda vilket menar att själva bilen är upppumpad en bra bit över hjulen. Radion är fantastisk. finns radiokanaler för ALLA smaker. i Usa köper man inte mat för en dag, men har minst 1 kyl och frys ofta 2 av varje hemma fulla av matvaror. Mackor äts inte riktigt till fruksot och kvällsmat som i sverige. visst peanutbutter and jelly sandwitches och Bagel med cream cheese äts ofta,för mig dagligen!haha. men äter man än macka är det flera lager skinka istället för en och massa saker på!

skolan är inte riktigt lika ytlig som på tv. visst man umgås väll lite mera med folk man är lika, men det är inte riktigt så Qlique,it som på tv. på min skola har vi The senior stairs där aa dom flesta populära juniors och senoirs hänger. sedan har vi bord där ett bord tillhör dom sportiga svarta killarna, ett för spohmores och uppe utanför biblioteket hänger många asiater och på andra sidan många mexicanare. men riktigt som på film är det inte!

skolan i usa är enligt mig mycket roligare än sveriges. man spelar knappt sporter utanför skolan utan man spelar för skollaget. det händer massa hela tiden, tex. varje fredag spelar den hetaste Rnb radio kanalen hög musik på lunch och en gång var quarter (4 quarters på ett år, 2 quarters i en semester så 2 semesters motsvarar 1 skol år) har vi ett så kallat Rally då alla samlas i idrottshallen som är ganska stor där vi spenderar en timma eller två med musik uppträdanden,m.m denna fredagen har vi Homecomming Rally då Homecomming King and Queen utsees och cheerleaderna ska uppträda!haha.

alla har ett eget schema och 7 klasser på en dag. så varje lektion tillbrings med olika personer vilket jag tycker är kul för man lär känna massa.

highschool årskurs
Freshman motsvarar 8:an, Sophmore 9:an, junior 1;an i gymnasiet, Senior, 2:an.

hoppas det hjälpte lite och inte var alldeles förvirrande!

Believe


usch usch usch

skolan idag var..kort!efter forsta lektionen fick jag panik och tog bussen till marks for att plugga. jag klarade inte av provet! Amanda,aw du ringde men jag sov! ring i helgen igen,jag blev jette glad ner jag horde po rostmeddelandet. jag som hade lovat bilder idag!men jag bjuder po tvo lotar istellet, tilldelade till min syster even do mamma sekert ar spelat dom for dig eftersom det var det jag och mamma lyssnade po i bilen! hahah guuud hur loter min Svenska igentligen?

ughh vet inte varor det inte gor att kopiera just nu.
men dom heter,
what you say - Jason derulo
meet me halfway - black eyed peace

Paranormal Activity


gud,jag ska att jag skulle lägga in bilder idag. men när jag vaknade hemma hoss mark hade jag ont i magen och var utmattad så dagen spenderades i hans säng medans han bakade kakor till mig haha! filmen i går var jätte bra, men det var ingen film som folk som drömmer madrömmar ska se. nu ligger jag här och ska snart somna när jag kom hem hann jag bara plugga inför det två prvoen jag har imorgon,usshh! så tyvärr,men jag får uppdatera mera imorgon med bilder och allt!

Seaside Vs. North Monterey County.


&Seaside KILLED them!,detta var värkligen den roligaste matchen en så länge, fast det var kok hett! Seaside vann 42-7,heeeeeey! nu sitte jag här med Candice, snart hämtar marks kompis mig för vi ska nämligen på en double date!aw vi ska se Paraormal. imorgon kan jag lova att lägga in lite bilder på vad jag löppte i L.A för då är det söndag och jag är äntligen inte så busy.

hot hot hot hotttttttt!

mmm,idag har det varit strolande sol! so jag och alexis log ute i polen i en evighet! nu sitter jag hemma hoss mark och ventar po att han ska komma hem fron treningen,forhoppningsvis bio ikvell. the stepfather!

blaaaaaaaaahh


idag är det torsdag,först ta farväl av mamma och pappa,sedanhar jag cheerleading träning i 4 timmar!bara en dag kvar sedan är det helg och sedan är höstlovet över och second quarter börjar. uscha jag har mycket skol jobb jag bode börja med,men som jag är så kommer jag sitta där söndag kväll med 4 textböcker öppna i panik.

<3.gud,vad jag kommer att sakna mina älskade föräldrar! jag tror jag säger det till mina kompisar hela tiden, men helt ärligt så hade min familj inte kunnat vara ett dugg bättre! min familj har alltid funnits där för mig,för varadra.  jag kan inte tänka på något som mina föräldrar inte skulle gjort för oss,dom gör allt för att göra oss glada. dom kommer aldrig att kunna förstå hur mycket jag älskar och uppskattar dom. och jag säger det verkligen till alla mina kompisar här i usa,jag tror inte att någon förstår hur oändligt glad jag är bara av att ha dom i mitt liv. dom är inte bara mina föräldrar,dom är min trygghet,min bästa kompis,tacksamhet,lycka,mitt allt!

min tattuering.


i söndagskväll i melrose,LA gjorde jag min första tattuering!vad tycks?

Guess what?!jag berättar imorgon..

from the bay to L.A!
1.Shopping stop in Santa Barbara
-sova i L.A
2. Fairfax marknad,varje söndag i melrose,LA.(olsen systrarnas favorit)
3.Fairfax marknad
4.lunch på the Ivys.(ett kändis ställe på Robertson blvd)
4.ingång till the ivys,(ny köppta Steve Madden boots)
5.Robertson blvd
6.mamma och pappa, Santa Monica

bilder på vad jag köppte kommer senare!

Friday night lights!
min första cheerleading match för seaside high school. mamma och pappa var med och kollade på,vilket gjorde det roligare och tack till dom har jag några bilder.! Seaside Vs. Palma. det var meningen att jag och mark skulle ta en bild tilsammans,mig i min uniform och han i hans football uniform,men vi var inte så bra den kvällen, så den bilden får komma efter nästa match.

okay i'm back!

oohhh my. mycket mycket mycket har hänt, så spänn fast er och börja läsa min blogg igen! jag hade tänkt uppdatera dag för dag från i fredags, även då det är onsdag nu! så får ni läsa lite om min helg:)

RSS 2.0