ROP students, internship at the monterey peninsula college.aw ser vi inte så söta ut,hahah!


wednesday morning; rising excitement..


efter att ha sovit över hoss Alexis åkte vi och köpte ballonger till en kompis som fyllde 18 innan skolan började. nog om det, jag har varit så sprallig. i eftermiddag ska några utvalda ur min Health career klass (en college klass om man vill jobba inom sjukvården) till sjukhuset. inom dom närmaste månaderna ska vi nämlig åka upp dit en gång i veckan. vi kommer bli placerade med en sjuksjöterska eller doktor och kommer under 2 timmar få hjälpa till dom,och vi kommer verklien få ta hand om pasienter. men idag ska vi bara vara där för att ta våra id cards och för att gå igenom olika regler och "prosegures". men nästa vecka ska jag få leka sjuksköterska.

Wednesday night; basketball game!aww älskar ni inte bilden på mig och Osita:),min kompis sedan 8th grade!(7:an) jag alexis och candice gick till våran stora idrotshall för att kolla när vårat basketball lag spelade mit rivalerna Monterey High School. haha det var galet som vanligt när en sport från seaside spelar mot Monterey haha ni förstår inte hur roligt det är!folk skriker sida från sida, gör ramsor, man står up och dansar då musik kommer på, det är galet:) synd bara att monterey smashed on us:(, jaja vi tar dom nästa gång;)

a rainy school day.

vi gick in och gömde oss i cafeterian.haha we're so ugly!


it's been a long night..


jag har sönder pluggat mig inför mitt kemi prov imorgon. detta är andra gången under hela året som jag har försökt,min lärare är nämligen så kaxig att jag inte ens vill försöka, men nu har jag ändrat inställning. jag ska visa henne!. det blev en lång kväll, men jag tog många pauser med candice. och alexis kom över efter hennes jobb för en liten stund. imorgon blir det förmodligt vis ett B på mitt prov iaf, för ett A (MVG) lär det inte bli!.


Sunday = football and movies


Ikvel spelar mitt och marks favorit amerikanska footballs lag Minnesota vikings mot New orleans saints. sorry till snygga Reggie Bush(kim kardashians pojkvenn) men jag holler tummarna hort for att the vikings ska vinna! och Brett Favre deras quarter back ar en av de eldsta i spelarna i NFL, fast hemskt handsome. efter det blir det iaf en verklighets baserad film, The pregnancy pact. den handlar om hur ca 10 tjejer i high school gor en pakt om att de ska bli gravida,sjukt. det fick mig att tenka po att en av mina favorit shower ar over snart. har ni sett 16 and pregnant? (NÄR? 16 and Pregnant visas söndagar klockan 19.10. Repris: Måndag 15.30 MTV,i sverige) har ar uppfoljaren teen mom nestan over!:( men om nogon vecka borjar en alldeles ny sesong med nya gravida tonnoringar i USA!intressant(:

03:21am.

Nu ligger jag äntligen i min säng efter ennu än lång kväll. först spenderade jag dagen hoss sarah, runt 6 kom tjejerna och vid sen kväll åkte vi till en fest i monterey för att sedan avsluta kvällen hemma hoss ryan då helften passed out,bildbevis hahaha!det jag älskar med USA är att ungdommar får köra bil, hade aldrig orkat ta någon bus en sådan här kväll.

jag har altid tyckt att reklamen då dom ritar på en under the influence är dum, men jag fick springa till toaletten då denna pojk slocknade. hahaa åh vad vi är taskiga ni vill inte se resultatet med sprit pennan!muhah

Sarah Hanna!..


is back in the atmospehere. after being in Panama for what felt like a year, but was really a month she's baaack! party party party. okay no time for blogging,i'm in need for some sarah hanna loveeen. utgång med tjejerna från monterey high school ikväll(eftersom sarah går där)


saturday.saturday.saturday beautiful saturday!


efter en vecka med regn är solen äntligen ute. Kalifornien är tilbaka!

friday night out!
Original Video - More videos at TinyPic
opps jag antar att jag råkade ta en video,så håll för öronen och kolla på den 2 sekunders videon av igår haha! och ewww detta är garanterat den fulaste bild på länge,haha men men det behövdes en bild. jag och alexis åkta till en fest som en tjej från våran skola hade, det blev beer pong och massa musik!en härlig grupp av människor. tjejerna frå skolan som jag alltid tyckt var som the plasitcs i mean girls tycker jag nu om haha, sedan var det folk som jag gick ut high school när jag var en freshman(första året) så det var kul att se dom igen. en bra kväll!

uschhaaaa

idag har det varit blosigare en igor, med varnigar for en tornado:O. hoppas det inte bygger upp till en under natten do alla sover. ne den kommer nog inte henda (knock on wood) men nu snart gor vell stommen igen. goodnight imorgon for det bli lite roliga bilder tycker jag allt!

sweden.


The academy of art university in San Fransico

idad hade vi en guest speaker i bild och i foto, och eftersom jag har båda klasserna fick jag lyssna på den två gånger. och det fick mig verkligen till att vilja gå där! även om jag måste hem till sverige så kan man väll drömma, eller efter gymnasiet. det verkar verkling hur bra som hellst. och jag skulle antingen vilja ta linjen då man lär sig att antinen skådespela,directing, producing eller annat som har med film världen tt göra. eller en anna linje man kan ta om man vill bli tex den nästa oprah winfrey,det är ju något. och det som verkar bra med det är att alla lärare har egentligen jobb inom industrin men lär ut på deras fri tid så man får verkligen  a hands on experience, och 95% av alla som tar studenten där ifrån får jobb inom 6 månader efter studenten. gud vad jag vill! och om ni inte vet gick Lauren Conrad och Heidi från the hills där på fashion linjen:)

it's blowing up to a storm.

yaaay. nu är det riktigt blåsigt och det ha börjat åska och regna. äntligen! men detta innebör förmodligen ett hus utan elektrisitet. mysigt med alla ljus! men jag har ingen bok:(, läste ut The last song, i highly recomend it! så jag får väll sitta och prata med candice tills natten kommer för snart dör väll min laptop.
ni andra kan iaf lyssna på min nya favorit song(ge den någon minut), http://www.youtube.com/watch?v=NPKDfBdxkMM&feature=related. jag hörde den i trailen till en film som jag så gärna vill se eftersom jag läste boken för några år sedan och den var fantastisk. så ni kan njuta av den också. gud nu känner jag verkligen att jag bara bloggar om filmer,lame. haha.

The lovely bones


tack till att Martin Luther King har fyllt or hade vi ingen skola idag. tack det eftersom det regnade riktigt illa med blost och allt! jag och Aleixs spenderade voran mondag med att go po bio . aw den var so bra, den fick mig till och med till att grota ett fiotal gonger,okej mer en ett fotal. men mamma och pappa for inte se den for do koper vell dom forsta tillgangliga biljetten hem till mig,haha;)nu ska jag snart gosa ner mig i soffan med mark och kolla po The secret life of an american teenager.sweet dreams


winterball.
fore winterball gick vi alla och ot sushi sedan borjade dansen. gud so kul et var! jag hade helt glomt av ur roliga seasides danser ar. det gulligaste var do en kille hade tagit fram 10 personer som hade en ros i handed och en skylt var so det stog wanna be my gf? och so tog han fram henne infor alla och hon fick roserna och sa ja. so gulligt! riktigt lyckad kvall!

setting up for winterball.som ni ser hade vi inte kommit so longt do jag tog kort haha. det besta med winterball var det longa bodet med choklad teckta jordgubbar!haha

Busted


yess, klänningen som jag ska ha på mig ikväll har jag haft på mig innan. oh well jag tycker om den så mycket att jag inte känner för att slösa pengar på en klänning som inte skulle vara like perfekt som denna. plus,igen i usa har sett den. i'm soo excited. och solen är ute. så jag kan nog ta och sola innan dansen ikväll.

setting up for winterball.
Original Video - More videos at TinyPic efter skolan åkte jag med Alexis och några andra för att förbräda inför winterball imorgon. haha som ni kan se hade vi lite för roligt i bilen dit. nu ska jag på bio med mark , eftersom jag och mark gjorde slut i tisdags (vilket ni inte viste) ska detta bli en liten date,yay haha. vi ska äntligen se Avatar, fast jag ville se den nya filmen The lovely bones. aw winterball ska bli så roligt!


the usual friday at shs...


Original Video - More videos at TinyPic

...förutom att på scenen idag med radio stationen 97.9 hade vi alla söta utväcklings störda ist för dom vanliga personerna som faktiskt dansar riktigt bra. jag tyckte detta var så gulligt! och han i en brun skinjacka(Zach), han är min nya bästa kompis. så snäll som jag är vill han aldrig vara ifrån mig längre. och jag kan inte med att inte prata med honom och ta med honom vart jag än går!


seaside highlands


idag efter skolan var jag med candice en stund, och det var lite komiskt jag för att för en gångs skull gick jag ut för att springa,och efter ca.5 minuter ringer min granne ryan,som jag knappt ser nuförtide. så det slutade med att vi gickut på en jogging runda:)
ni kanske undrar vrf bilden, den första pilen är våran infart,denna andra deras vänner. när dom går över dit tar dom bilen.. så sjukt.amerikaner(:

just because i can


haha! igår sov jag över hoss alexis, och det slutade med att jag somnade i denna söta footsien!

the banquet!
jag klippte min lugg! alldeles sjalv jag ar so stolt!haha. ska nog ta fram saxen och klippa lite mer nu!hehe

A little bit of everything


haha aw adrian vad glad jag blev av din komentar. det var komiskt for jag ocgh groeling pratade om dig idag, ska helsa honom,hehe! och ja for det mesta gor vi med skor . fast jag tar ofta av dom av ren vana,sova med dom gor man inte,det ar bara hollywood strunt.

bored outa my mind

nu sitter jag har i skolan igen. idag har vi en vikarie i bild so jag internet surfar ist,haha. igor hade vorat fotbolls lag deras banquet so jag tog med mig rania dit. detta ar en tillstalling do killarna for utmarkelser och gud jag vet inte hur man ska forklara. alla famoljer ar der och allt. eftersom dom vann CCS var det en stor tillstallning do dom kom i limousin oh allt. jag tog lite bilder som jag lagger upp ikvall. idag ar det tshirt vader vilket ar underbart.undra vad ma nska hitta po efter skolan idag. kara venner skriv lite till mig. matilda spciellt jag vill ha ett longt email . linnea du med!

welcome to my crib!


Original Video - More videos at TinyPic
Original Video - More videos at TinyPic

yess! här är huser där jag bor just nu. och för er som inte vet så är jag här i USA under detta året. anledningen är att min familj bodde här i två år för ett år sedan, och jag älskade det. så jag åkte tilbaka i ett år själv och bor med våra gamla grannar. enjoy!haha


Kim Kardashian och Reggie Bush

jag ville bara dela med mig av denna vakra bilden av de vackraste kandis paret. nu ska jag nog ta och borja gora den har uppgiften vi kom till biblioteket for.

hawaii

just nu ar jag i skolan, us history. uscha men som tur ar er vid i biblioteket,hehe. iaf. jag har en fundering, eller aa jag och mina kompisar har. vi vill till Hawaii under vorat spring break! vad tycker mamma och pappa om det? guud vad underbart och roligt det skulle vara.

Seaside High Spartans Football team


homesick


first of all, videon funkar inte so den for komma till helgen. nu sitter jag hemma hoss mark ska snart sova tror jag, och klackan ar bara halv 7,haha. jag ar trott hela tiden nu for tiden! skolan var hur trokig som hellst idag, vet inte varfor men det kenndes bara hemskt. kanske for att jag har lite hemlengtan. so nu sitter jag her och dricker varm oboy med rostade mackor med salami samtidigt som hag kollar po teenmom po mtv.com. jag rekomenderar!

it's driving me crazy!

videon fungerar inte! jag har laddat upp den po youtubeoch tinypic. jag for tyverr forsoka po en annan dator imorgon. idag var det so varmt och soligt, att jag er solbrand. so utamattad som jag er ska jag sova nu. klockan ar halv 9 po kvallen har,vilket betyder att den er ca. halv 5 po morgonen i sverige eftersom californien er 9 timmar bakot. so goodmorning till er och nu ska jag nana!haha.
och elin,du skulle kommit och halsat:)jag skulle bara tycka det var roligt! jag forsoker med videon imorgon, och bilder!

last minute

igor somnande jag direkt ner jag kom hem fron skolan, inte van att vakna tidigt. so jag uppdaterar imorgon,sorry! just det, jag er sooo glad, vi har fott en ny rektor,hehe. Mr Renwick var ju somsagt inte nogot bra! yayy

Back to School!

ugh, imorgon er det dags att vakna klockan 6 igen. skola! . videon po mitt hus er entligen filmad:). so den kommer ligga uppe po min blogg efter skolan imorgon, for jag glomde tyver  min usb sladd. aja sweet dreams!


RSS 2.0