i think you're truly something special.


idag har jag köppt min halloween kostym!dom jag bor hoss ska nämligen ha en jätte stor fest hemma, DJ ca 150 pers,mat och massa daans och drickaa,till dom vuxna;) jag följde också med dom på en halloween fest idag. och OJOJOJ vilket hus!eller slott! vi var på baksidan vid poolen där vi åt en massa. jag skulle tagit bilder på huset,men det var lite pinsamt så jag tog inte ut kameran.

Kommentarer
Postat av: julia!

ååååh va roligt!!!:D ät lite extra åt mig med;) och jag har fortfarande inte fått ditt nummer, justin sa att du skulle skicka det till henne, stämmer detta? skicka det gärna till mig med annars, pussssssssss

2009-10-27 @ 09:00:18
Postat av: Little sissyy

Jo amanda det var du som sa att jag skulle köpa dom det var lite drf jag köpte dom.. men jag älskar dom till 1000000% och det är okej blogga bara så ofta du kan, så räcker det! och jag vackeR? nej amanda du är både vacker, snygg och gudomligt fin jag är avundsjuk! Vi saknar dig som tusan med vi älskar dig och jag älskar dig amanda, du är den bästa systern man kan ha, den finaste personen jag känner. kom ihåg det!<3 pussälskardig!

2009-10-28 @ 10:34:00
URL: http://tildad.blogg.se/
Postat av: nathalie cederstrand

Amanda saknar verkligen dig! måste göra ngt snart!

2009-10-29 @ 07:37:40
URL: http://nathaliecederstrana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0